Κάνε Γονείς να δεις Καλό

Κάνε Γονείς να δεις Καλό

Sep. 26, 2018
Your rating: 0
0 0 ψήφοι

Seasons and episodes

1Season 1 Sep. 26, 2018

Creator

Creator

Συντελεστές

Video trailer

Περιγραφή

Η Αλέκα (Ελένη Καστάνη) και ο Κώστας Καραμαγκιώλης (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) είναι παντρεμένοι 35 χρόνια και έχουν δύο παιδιά, τον Βασίλη (Κωνσταντίνος Μπιμπής) και τη Νίκη (Ευγενία Παναγοπούλου). Ετοιμάζονται να παντρέψουν το γιο τους, Βασίλη, αλλά εκείνος παρατάει τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας. Με αφορμή την πράξη του γιου του, ο Κώστας αποφασίζει να κάνει και εκείνος τη δική του επανάσταση και τολμά να ζητήσει διαζύγιο από την Αλέκα!
Οι δύο γονείς θα καταλήξουν μοιρασμένοι στα σπίτια των δυο παιδιών τους. Η Αλέκα θα πάει να μείνει με το γιο της, Βασίλη και ο Κώστας με την κόρη του, Νίκη. Έτσι, ο «ασυμβίβαστος» Βασίλης θα αναγκαστεί να στερηθεί την ελευθερία του από τη μόνη γυναίκα που δεν θα μπορέσει να χωρίσει ποτέ, την υπερπροστατευτική μητέρα του. Ενώ η πάντα κουρασμένη από τα δικά της οικογενειακά βάρη Νίκη, θα φορτωθεί και τον γκαφατζή και καλοπερασάκια πατέρα της.
Ζώντας και πάλι κάτω από την ίδια στέγη με τους γονείς τους, μήπως θα πρέπει να πάρουν απόφαση ότι η ανεξαρτησία τους θα πάει περίπατο;
Δύο συγκατοικήσεις για γερά νεύρα κλείνουν το μάτι σε κάθε ελληνικό παράδοξο, με ισχυρές δόσεις χιούμορ. Πολλές συγκρούσεις, έντονοι καβγάδες και ήρωες βγαλμένοι από τη δική μας ελληνική οικογένεια.

Κάνε Γονείς να δεις Καλό
Επίσημος τίτλος Κάνε Γονείς να δεις Καλό
First air date Sep. 26, 2018

Παρόμοιοι τίτλοι

Κάτι χωρισμένα παλικάρια
Ελεύθερη Σχέση
Γυναίκα Χωρίς Όνομα
NOMADS ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ
Ο άντρας των ονείρων μου
Ο πρίγκιπας της φωτιάς
4xxx4
Το τατουάζ
Έγκλημα και Πάθος
Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές
Η Λέξη που δεν λές
Πέτα τη φριτέζα